Evde Paketleme İşi Ankara Telefon Numarası -10.000 TL KAZANÇ

Ankara yaşıyor ve ek gelire ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Öyleyse siz de evde paketleme işi Ankara için kollarınızı sıvayabilirsiniz. Bu tür işleri bulmak için online iş ilanı sitelerini veya sosyal medya gruplarını takip etmek, ilanlara başvurmak veya firmalarla doğrudan iletişime geçmek önemlidir.

Sizlere bu konu hakkında yardımcı olacağım ve evde paketleme işi Ankara telefon numarası için bilgiler vereceğim. Keçiören, Sincan, Mamak, Yenimahalle ve daha birçok konumdan evde ek iş almanızı sağlayacağım. İşte evde paketleme işi 2023 için detaylar!

Ankara Evde Paketleme İşleri Nelerdir?

Evde paketleme işi ankara

Evde paketleme işi Ankara’da çok seçenekli. Bu iş yaparak para kazanmak istiyorsanız, hangi işleri alabileceğinizi öğrenmek isteyebilirsiniz. Örnek olarak şunları sıralayabiliriz.

Gibi işler mevcuttur. Görüldüğü üzere birok sektöre ait firmadan evde paketleme işleri alabiliyorsunuz. Eğer düzenli ve hızlı çalışma becerilerine sahipseniz, bu iş size uygun olabilir.

Ürünleri düzgün bir şekilde paketlemek, etiketlemek ve zamanında teslim etmek önemlidir. Bu işler, ek gelir elde etmek ve ev ekonomisine destek vermek isteyenler için idealdir. Şimdi gelelim Ankara evde ek iş için bilmeniz gereken bilgilere..

Evde Paketleme İşi Ankara Başvuru

ankara evde paketleme işi

Ankara evde paketleme işi yaparak para kazanmak isteyenler nerelerden başvuru gerçekleştirebileceklerini merak ediyorlar. Bunun için kullanabileceğiniz en kolay ve etkili iki yöntem vardır.

1- İş İlanlarını Araştırın: Online iş ilanı sitelerini ve sosyal medya gruplarını düzenli olarak kontrol ederek Ankara’da evde paketleme işi ilanlarını araştırın. Örneğin Facebook evde ek iş gruplarına katılabilirsiniz. İlgilendiğiniz ilanlara dikkatlice göz atın ve işverenin taleplerini inceleyin.

2- Firmalarla İletişime Geçin: Evde paketleme işi almak için firmalarla direkt iletişime geçmek de etkili bir yöntemdir. Peki bunun için hangi firmalara başvuru yapacağınızı bilmeniz ve iletişim adreslerini öğrenmeniz gerek. (Aşağıda anlattım.)

Evde paketleme işi Ankara başvuru yöntemleri bu şekilde. Şimdi gelelim firmalara ve iletişim adreslerine…

Ankara Evde Paketleme İşi Veren Firmalar

Ankara Evde Paketleme İşi Veren Firmalar

Evdeki boş vaktinizi gelire çevirmek için en önemli kısım firmalarla anlaşmaktır. Bunun için hangi firmalarla iletişime geçmeniz gerek bilmelisiniz. Aramalarınızı da bu firmalara göre yapmanız gerekiyor. Ankara evde paketleme işi veren firmalar şu şekilde:

  1. Gıda Firmaları
  2. Kimya Sanayi Fabrikaları
  3. Plastik ve Ambalaj Fabrikaları
  4. Tekstil Firmaları
  5. Organizasyon Firmaları
  6. Düğün Malzeme Dükkanları
  7. Nikah Şekeri Üretim Yerleri
  8. Çeyiz Dükkanları
  9. Züccaciye Dükkanları

Bu alanlardaki firmalar sizlerin iletişim kuracağı firmalar olacaktır. Şimdi bu firmaların telefon numaralarına nasıl ulaşabileceğinizden bahsedelim.

Ankara Paketleme İşi Ankara Telefon Numarası

Evde Paketleme İşi Ankara telefon numarası

Hangi firmalara başvuru gerçekleştirmeniz gerektiğini artık biliyorsunuz. Sektördeki firmaların her birine tek tek gidip başvuru gerçekleştiremezsiniz. Bunun yerine telefon numaralarını arayarak firmalarla kolayca iletişime geçebilir ve anlaşabilirsiniz. Bunun için kendi yaşadığınız şehirdeki firmaların telefon numaraları bulmanız gerekiyor. Nasıl mı? Anlatayım:

  • Google’ı açın.
  • Yaşadığınız şehirle birlikte yukarıda sıraladığım firmalardan birisini yazın.
  • Örnek: Ankara organizasyon firmaları
  • Sonra üst kısımdan “Haritalar” kısmına basın (Görünmüyorsa, daha fazla kısmından bulabilirsiniz.)
  • Sol tarafta Ankara’daki çeşitli organizasyon firmaları karşınıza dökülecek.

Firma isimlerinin altında telefon numaraları ve adres bilgileri yer alıyor. Telefon numaralarından firmalara ulaşarak evde paketleme işi verip, vermediklerini sorun. Her firma eve iş veriyor diye bir durum yok. Güzelce sormanız ve ikna edici olmanız gerekmekte.

Öneri: Ek İş Yaparak Para Kazanmak

Ankara Evde Ek İş Kazancı

Ankara evde paketleme işi yaparak ne kadar kazanacaksınız? Bunu etkileyen en önemli faktör ve yapacağınız paketleme işidir. Her firma ve iş size aynı ücreti kazandırmayacaktır. Ancak ortalama göre kazançları bir tablo haline getirdim.

Paketleme SayısıGünlük KazançHaftalık Kazanç
100 200 TL1.400 TL
150300 TL2.100 TL
200400 TL 2.800 TL
300500 TL3.500 TL
Ankara Evde Ek İş Kazancı

Bu işler genellikle sizlere haftalık olarak verilir. Firma sizden memnun kalırsa düzenli olarak tarafınıza iş sağlar. Günlük 150 – 200 paketleme tek kişi rahatlıkla yapılabilir. Günlük 200 paketlemeden aylık kazancınız da 11.200 TL olacaktır. Titiz çalışır ve tarihinde teslim gerçekleştirebilirseniz, firmalar sizden memnun kalarak düzenli iş verecektir.

Evde Paketleme İşi İŞKUR

ankara evde paketleme işi işkur

Evde paketleme işi Ankara için işlere başvurmak için güvenilir başvuru yollarından birisi de İŞKUR’dur. Evet, İŞKUR üzerinden bazı firmalar evlere ek iş verebiliyorlar. Bunun için İŞKUR’a üye olmalısınız. E-şube üzerinden kolayca İŞKUR’a üye olabilirsiniz.

Sonrasında açık iş ilanlarından paketleme işçisi olarak ayarlama yapıp, iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz. Daha önce İŞKUR’a üye olmadıysanız, E-devlet ile giriş seçeneğini kullanabilirsiniz. T.C. numaranız ve e-devlet şifrenizi girerek İŞKUR’a giriş yapmak mümkün.

Kimler Ankara Evde Paketleme İşi Yapabilir?

Ankara’da evde paketleme işi genellikle ev hanımları, öğrenciler veya ek gelir elde etmek isteyen bireyler tarafından yapılabilir.

Özellikle esnek çalışma saatleri sunan bu tür işler, evde çalışma imkanı arayanlara uygun olabilir. Bulunduğunuz ilçe fark etmeksizin bu işleri yapabilirsiniz. Yeter ki firmalara ulaşabilmeye çalışın.

Öğrenci misiniz? Öğrenci para kazanma yolları tam size göre!

Önemli Uyarı!

Unutmayın, bazı iş ilanları dolandırıcılık amacıyla olabilir, bu yüzden iletişimde olduğunuz firmalar güvenilir olmalı. Sosyal medya mecraları üzerinden iş bulduysanız da daha dikkatli olmalısınız. Kimseye, hiç bir firmalara kapora, ön ödeme yapmamalısınız. Detaylı kimlik bilgilerinizi vermemelisiniz. Evde ek iş fırsatları arttıkça dolandırıcılar da arttı. Bu nedenle uyarımı dikkate alınız!

Sizlere vereceğim 2023 güncel bilgiler bu şekilde. Yorum bırakarak firmaların size ulaşabilmesini de sağlayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Yorum yapın

Exit mobile version