Gerçek Para Kazandıran Oyunlar – EN KAZANÇLI 10 OYUN!

Son yıllarda popüler para kazanma yollarından bir tanesi de oyun oynayarak para kazanmaktır. Evet, para kazandıran oyunlar sayesinde hem eğlenip hem de kazanç elde etmek mümkün.

Sizlere hem mobil hem de pc için çeşitli oyunlar sıralayacağım ve bu oyunlardan nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağım.

Birbirinden çeşitli ve eğlenceli gerçek para kazandiran oyunlar ile siz de kazanın! İşte 2023 yılında para kazanılan oyunlar listesi…

Para Kazandıran Oyunlar Gerçek mi?

para kazandıran oyunlar gerçek mi

Evet, oyun oynayarak para kazanmak mümkün. Ancak bazı oyunlar güvenilir bir platform üzerinde çalışırken, diğerleri dolandırıcılık veya hileli uygulamalar içerebilir.

Oyunu seçerken, kullanıcı yorumlarını okumak, platformun itibarını araştırmak ve güvenilirlik konusunda dikkatli olmak önemlidir. Sizlere bu konuda yardımcı olacağımdan şüpheniz olmasın. Tamamen güvenilir ve gerçek para kazandıran oyunları listeleyeceğim.

Ayrıca her oyuncunun kazanma olasılığı ve gelir potansiyeli farklı olabilir, bu nedenle oyunlara katılmadan önce araştırma yapmak ve kendi yeteneklerinizi göz önünde bulundurmak da önemlidir. O nedenle sizlere sıralayacağım oyunlara yaptığım açıklamaları atlamadan okuyun!

Para Kazandıran Oyunlar

oyun oynayarak para kazanmak

Oyun oynayarak para kazanabileceğiniz birden fazla oyun bulunuyor. Hepsi birbirinden farklı ve birçok kişi tarafından sevilerek oynanılan oyunlar. Para kazandıran oyunlar:

  • Fortnite
  • Counter-Strike
  • League of Legends (LoL)
  • Dota 2:
  • Call of Duty
  • Hearthstone
  • Metin2
  • Second Life
  • Valorant
  • Mobile Legends
  • İMVU

İnternetten para kazanma için farklı alternatifler için ayrıca hazırladığım yazıyı da sonrasın da okumak ister misiniz?

1- Fortnite

yatırımsız para kazandiran oyunlar

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite oyunculara çeşitli para kazanma yöntemleri sunar. Para kazandıran oyunlar için Fortnite tercih ettiyseniz şu 3 yöntemle para kazanabilirsiniz:

  1. Yüksek seviyelere ulaştıkça daha fazla ödül alabilir ve bunları satarak para kazanabilirsiniz.
  2. Fortnite’da, karakter kostümleri, danslar ve diğer öğeler gibi satın alınabilir öğeler bulunur. Nadir veya popüler öğeleri toplayabilir ve bunları oyun içindeki pazar yerinde veya üçüncü taraf web sitelerinde satarak para kazanabilirsiniz.
  3. İyi bir oyuncuysanız, Fortnite turnuvalarına katılarak ödüller kazanabilir ve para kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

2- PUBG

para kazandıran mobil oyunlar

PUBG Corporation tarafından geliştirilen PUBG, hala popülerliğini koruyor! PUBG oynamakta başarılıysanız para kazanabileceğiniz yöntemler birden fazla…

  1. Dünya çapında düzenlenen birçok PUBG turnuvaları bulunuyor. Bu turnuvalara katılarak büyük ödüller ve başarılı performansınızla para kazanabilirsiniz. PUBG Esports’un resmi web sitesini ve diğer turnuva platformlarını takip ederek turnuvalara nasıl katılabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
  2. PUBG’de, karakter kostümleri, silah kaplamaları gibi satın alınabilir öğeler bulunur. Nadir veya popüler kozmetik öğeleri toplayabilir ve bunları oyun içindeki pazar yerinde veya üçüncü taraf web sitelerinde satarak para kazanabilirsiniz.
  3. Twitch, YouTube veya diğer yayın platformlarında PUBG oynayarak veya PUBG hakkında içerik üreterek takipçi kitlesi oluşturabilir ve reklamlardan, bağışlardan veya sponsorluk anlaşmalarından gelir elde edebilirsiniz.

3- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

yatırımsız para kazandiran oyunlar

Valve Corporation tarafından geliştirilen CS:GO, popüler bir takım tabanlı nişancı oyunudur. Oyuncular, turnuvalara katılarak veya profesyonel takımlarda yer alarak para kazanabilir. İyi bir CS GO oyuncusuyum diyorsanız, düzenlenen turnuvalar aracılığıyla büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Bunun dışında en yaygın para kazanma yöntemi ise oyun içi silah, bıçak satmaktır. Hatta nadir veya talep gören eşyaları düşük fiyattan satın alıp daha yüksek bir fiyata satarak kar elde edebilirsiniz. İyi bir piyasa takibi yaparak ve doğru zamanlarda işlem yaparak gelirinizi artırabilirsiniz.

4- Metin 2

Para Kazandıran Oyunlar pc

Para kazandıran oyunlar için nostaljik bir önerim var! Eskiler bilir Metin 2 bir zamanlar her zaman çok sevilerek oynanan oyunlardan birisi oldu. Eskisi kadar popüler olmasa da Metin 2 hala birçok kişi tarafından oynanıyor. Para kazanabileceğiniz birçok yöntem var:

  1. Metin 2’de, Metin Taşları bulunur. Bu Metin Taşlarını kırarak içinden düşen değerli eşyaları gerçek paraya satabilirsiniz.
  2. Çeşitli eşyaları geliştirebilir ve satışını yapabilirsiniz. Örneğin, zırh, silah veya takı yapma becerilerine sahipseniz, güçlü eşyalar üretebilir ve oyunculara satabilirsiniz. İyi bir pazar araştırması yaparak, talep gören eşyaları belirleyebilir ve kar elde edebilirsiniz.
  3. Oyunda, zorlu boss savaşlarına katılarak nadir eşyalar ve ödüller elde edebilirsiniz. Bu nadir eşyaları gerçek para karşılığında satabilirsiniz.
  4. Metin 2’de, karakterinizi güçlendirerek ve yüksek seviyelere ulaşarak değerli bir hesap oluşturabilirsiniz. Bu hesabı daha sonra talep gösteren oyunculara satabilirsiniz.

5- League of Legends (LoL)

en çok Para Kazandıran Oyunlar

Riot Games tarafından geliştirilen LoL, bir MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) oyunudur. Oyuncular, profesyonel liglerde yer alarak ve turnuvalara katılarak para kazanabilirler. Turnuvalar dışıda herkesin yaparak para kazanabileceği daha etkili yollardan bir kaçını sizlere sıralayacağım:

  1. Hesap Satışı ve Boostlama: Eğer yüksek seviyeli ve değerli bir LoL hesabınız varsa, gerçek para karşılığında satabilirsiniz. Ayrıca, diğer oyuncuların hesaplarını yükseltme (boostlama) hizmeti sunarak da gelir elde edebilirsiniz.
  2. Yayıncılık ve İçerik Üretimi: LoL’ü yayınlayarak veya içerik üreterek bir izleyici kitlesi oluşturabilir ve bu platformlardaki reklamlardan, bağışlardan veya sponsorluk anlaşmalarından gelir elde edebilirsiniz.

Öneri yazı: Öğrenci Para Kazanma

6- Dota 2

para kazanılan oyunlar

Valve Corporation tarafından geliştirilen Dota 2 de oyun oynayarak para kazanma şansı sunuyor. Çevrimiçi oynayabileceğin bir savaş oyunu olan Dota 2, dolarla para kazanmanıza olanak sağlar. Nasıl mı?

Diğer oyunlarda olduğu gibi Dota 2 ile de yayın yaparak para kazanabilirsiniz. Bunun için iyi bir oyuncu olmanız ve yayın yapacak ekipmana sahip olmanız önemli bir konu.

Diğer para kazanabileceğiniz yöntem de boostlamadır. Yani diğer oyuncuların hesaplarını belli bir para karşılığında yükselterek para kazanabilirsiniz. Ya da kendiniz hesaplar açıp, yükseltip satabilirsiniz. Bunları yapabilmek için oyuna vakit harcamalı ve emek gösterebilmelisiniz.

7- Hearthstone

para kazandıran kart oyunu

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen Hearthstone, ücretsiz bir dijital kart oyunudur. Oyunda para kazanma fırsatları bulunmaktadır. İşte Hearthstone’dan oyun oynayarak para kazanmanın bazı yolları:

  1. Hearthstone, düzenli olarak düzenlenen turnuvalara sahiptir. Bu turnuvalara katılarak ödül paraları kazanabilirsiniz. Hem resmi Hearthstone turnuvalarına katılabilir hem de bağımsız organizatörlerin düzenlediği turnuvalara katılabilirsiniz.
  2. Hearthstone’da oyun içinde kartlar biriktirilir ve kullanılır. Bu nedenle, oyun içindeki kartları toplayabilir ve satışa çıkararak para kazanabilirsiniz. Eşsiz veya nadir kartlar gerçek para karşılığında satılabilir.
  3. İyi bir Hearthstone oyuncusuysanız, diğer oyunculara eğitim veya koçluk hizmetleri sunarak para kazanabilirsiniz. Oyunculara stratejiler, kart seçimi, oyun analizi gibi konularda rehberlik edebilir ve bu hizmetler için ücret talep edebilirsiniz.

8- Mobile Legends: Bang Bang

Para Kazandıran Oyunlar mobil

Moonton tarafından geliştirilen bir mobil MOBA oyunudur. Para kazandıran oyunlar mobil için arıyorsanız, bu oyun aradığınız oyun olabilir! Bu oyundaki en etkili para kazanma yöntemi hesap satmaktır.

Geliştirip, güçlendirdiğiniz hesabı sonrasında yüksek bir meblağ karşılığında başkasına satabilirsiniz. İnsanlar güçlü karakterlere oyun oynamak ister ve bunun içinde güçlü hesap satın almayı tercih eden kişiler var.

9- Second Life

second life

İkinci yaşamı simüle eden bir sanal dünyadır. Diğer sıraladığın para kazandıran oyunlardan farklı olarak bu oyun da ilginizi çekebilir. Oyuncular aşağıda sıralayacağım yöntemlerle para kazanabilirler.

  1. Second Life’da kendi içeriklerinizi oluşturabilir ve bunları diğer kullanıcılara satabilirsiniz. Örneğin, kıyafetler, aksesuarlar, ev dekorasyonu gerçek para ya da oyun parası karşılığında satabilirsiniz. Oyun parasını da gerçek para karşılığında satmak mümkün.
  2. Second Life’da kullanılan sanal para birimi olan Linden Dollar’ı (L$) gerçek para karşılığında satabilirsiniz. Kullanıcılar için bu para birimi çok önemli.
  3. Second Life’da geliştirdiğiniz üyeliğinizi yüksek meblağlar karşılığında satabilirsiniz.

10- İMVU

para kazandıran online oyunlar

Para kazandıran oyunlarda sıradaki önerim İMVU’da Second Life oyununa benzer. 3D sanal dünyada sosyal etkileşim, içerik oluşturma ve ticaret imkanı sunan bir platformdur.

  1. İMVU’da kendi 3D içeriklerinizi oluşturabilir ve bunları diğer kullanıcılara satabilirsiniz. Örneğin, giyim, aksesuar, mobilya, ev dekorasyonu gibi dijital ürünler tasarlayabilir ve bu ürünleri IMVU mağazasında veya pazarda satışa çıkarabilirsiniz.
  2. IMVU’da diğer kullanıcılara avatar tasarımı veya özelleştirme hizmetleri sunarak para kazanabilirsiniz. Kullanıcıların avatarlarını isteklerine göre şekillendirebilir, kıyafet kombinasyonları yapabilir veya avatar görünümlerini geliştirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Para kazandıran oyunlar papara için araştırma yapıyorsanız şu kısa videoyu izleyebilirsiniz:

para kazandıran oyunlar

Oyun Oynayarak Ne Kadar Kazanılır?

Oyun oynayarak kazanılan miktar büyük ölçüde farklı faktörlere bağlıdır. Seçtiğiniz oyundaki hangi para yöntemini tercih ettiğiniz ve gösterdiğiniz emek de kazancınızı etkiler. O nedenle kazanç konusu her kişi için farklı olacaktır.

Ne kadar emek gösterir ve oyuna vakit ayırırsanız, kazancınız da doğru orantıda artacaktır. Oyun oynayarak para kazanmak benim için diyorsanız, hadi siz de bir oyun seçin!

Sizlere gerçek Para Kazandiran Oyunlar sıraladım. Siz hangi oyunu oynayarak kazanmayı düşünüyorsunuz? Yorum bırakın!

Benzer Yazılar

Yorum yapın

Exit mobile version